Social 9 Martie 2020 14:02
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) a anuntat suspndarea cursurilor in perioada 10-13 martie, aceasta fiind o masura de preventie impotriva coronavirusului. 

Aceasta decizie vizeaza doar studentii SNSPA, angajatii desfasurandu-si activitatea in mod obisnuit.

Comunicatul integral al SNSPA:

Avand in vedere Hotararea Consiliului de Administratie al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative #SNSPA, activitatile didactice la toate structurile academice din cadrul universitatii vor fi suspendate, in perioada 10-13 martie 2020, respectiv pana la luarea unei decizii ulterioare.

De asemenea, toate evenimentele (conferinte, lansari de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate.

"Potrivit datelor prezentate de specialisti, problematica infectarii cu noul coronavirus (Covid-19) este intr-o dinamica insuficient cunoscuta, asa ca prefer o abordare precauta, care sa ne ajute sa-i protejam pe studenti si sa evitam eventuale probleme. Studentii SNSPA nu vor participa la cursuri pana la finalul saptamanii, urmand ca vineri, 13 martie 2020, dupa o consultare mai larga, inclusiv cu autoritatile, sa luam o decizie privind modalitatea de desfasurare a cursurilor incepand de luni, 16 martie 2020", sustine prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

In functie de cum vor evolua lucrurile, SNSPA ar putea sustine cursurile doar online, potrivit stiripesurse.ro.

Prima institutie de invatamant superior din Capitala care a decis suspendarea cursurilor, pentru a preveni raspandirea coronavirusului, a fost Universitatea de Medicina si Farmacie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.