Social 8 Martie 2020 13:45
Ziua Femeii e un prilej bun de a face cadouri diverse femeilor dragi, insa uneori, se intampla ca aceste cadouri sa nu fie tocmai cele mai bune.

O multime de oameni fac cadouri de 8 martie, iar dintre toate acestea, se intampla ca unele sa nu fie tocmai pe placul celor care le primesc, astfel ca apar si plangeri la Protectia Consumatorului.

Un barbat a reclamat ca s-a epilat definitiv, dar parul inca ii creste pe corp. Un altul s-a aratat nemultumit de papusa gonflabila pe care a primit-o, iar o femeie a reclamat ca ii este captata energia prin peretii pensiunii la care era cazata.

Alina, care lucreaza de 14 ani intr-un salon de infrumusetare, spune ca din ce in ce mai multi barbati ajung aici in preajma Zilei Femeii, pentru cerinte proprii. Majoritatea se penseaza si acestia cer sa nu aiba sprancene prea subtiri la final.

Totusi, un barbat a ajuns sa se planga la ANPC pentru ca, desi trecuse un an de cand s-a epilat cu laser, parul continua sa ii creasca pe corp. Reprezentantii Agentiei au declarat ca plangerea a fost clasata, deoarece reclamantul nu repetase sedintele, asa cum era nevoie.

„O femeie care a stat cazata la o pensiune din judetul Brasov, acuza faptul ca cei de la pensiune au montat niste magneti in pereti care sa-i capteze energiile si sa le transfere catre politicienii de la putere”, au declarat surse de la CRPC Brasov pentru Mediafax, citata, de stiripesurse.ro.

O femeie s-a intors in magazinul de unde sotul ei ii cumparase un card cadou pentru cumparaturi si a cerut sa ii fie dati banii inapoi, deoarece nu vrea sa cumpere nimic: „Pentru domnii care veneau sa cumpere cadouri de 8 martie, aveam si carduri-cadou. Domnul a venit si a cumparat un astfel de voucher in valoare de 200 de lei, l-a impachetat frumos si i l-a oferit sotiei. Femeia s-a intors la magazin si a spus ca ea nu vrea sa cumpere cu acel card nimic si ca vrea banii."

Iar o femeie a incercat sa returneze un ruj folosit, dupa ce sotul ei s-a plans ca nu ii sta bine culoarea: „Un cuplu a venit la magazin sa cumpere cadou de 8 martie. Au vazut un ruj frumos pe care doamna l-a incercat si au cazut amandoi de acord ca ii sta bine. I l-a cumparat cadou si la scurt timp femeia s-a intors reclamand ca iubitul ei s-a razgandit si i-a spus ca nu ii sta bine deloc si sa il schimbe”

Citeste si:
Pescobar, apărat de Maria Constantin în urma controalelor ANPC:...
Pescobar, apărat de Maria...

Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Martie 2020 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.