Social 5 Martie 2020 10:37
Persoanele cu handicap din Arad s-au plans ca nu au locuri de parcare din cauza soferilor care au legitimatii false. Cei care au denuntat faptele sustin ca cetatenii care nu au deficiente fizice folosesc aceasta metoda pentru a fi scutiti de plata taxei de parcare.

Persoanele cu handicap isi gasesc foarte rar locuri de parcare fiindca, masinile care ocupa locurile, au in bord legitimatii false. Asociatiile care reprezinta interesele persoanelor cu handicap sustin ca prin intermediul acesteia, multi soferi sunt scutiti de plata taxelor de parcare.

De la inceputul anului 2020 si pana in acest moment, 219 soferi au cerut legitimatii de handicap, dar cu toate acestea numarul certificatelor pentru persoanele cu handicap nu au crescut. Multe cerificate sunt false, doar ca autoritatile nu fac verificari in acest sens.

Legislatia este permisiva fiindca permite familiei sau insotitorului persoanei cu handicap sa parcheze pe un loc destinat celor cu deficiente locomotorii, chiar daca persoana cu handicap nu se afla in masina, potrivit antena3.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.