Romanul care a fost identificat cu noul coronavirus lucreaza de multi ani pe vasul japonez, iar in urma identificarii acestuia cu noul coronavirul, autoritatile au declarat ca va fi trtat intr-un spital din Japonia.

Romanul care a fost diagnosticat cu noul coronavirus lucreaza de 10 ani pe vasul de croaziera Diamond Princess care se afla in carantina intr-un port din Japonia. Barbatul este angajat la bucataria vasului, iar sotia acestuia face si ea parte din personalul vaporului.

Potrivit noilor informatii, tanarul a fost debarcat de pe vas si transferat la un spital specializat unde sunt tratati pacientii diagnosticati cu pneumonie virala. Reprezentantii Ministerului Sanatatii de la Bucuresti au declarat ca acesta nu este un caz sever si ca romanul va fi tinut sub observatie si tratat in Japonia.

Pe nava pe care se aflau initial aproximativ 3.700 de persoane au fost inregistrate 200 de cazuri de pneumonie virala, iar expertii confirma ca angajatii vaporului sunt cei mai expusi la infectare, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.