Patru copii din Timisoara, cu varste cuprinse intre 4 luni si 6 ani, au murit intr-un incendiu care a izbucnit in camera in care acestia dormeau.

Fratele mai mare, un baiat de 14 ani, avea grija de ei. A plect pana la bucatarie sa le incalzeasca lapte si atunci a vazut flacarile care cuprinsesera incaperea in care dormeau cei mici.

Disperat, a iesit pe strada sa cheme ajutoare.

La auzul vestii, parintii au venit si ei grabiti acasa si au intrat in incapere pentru a-i scoate pe copii. Din cauza fumului dens, au fost nevoiti sa iasa afara si au fost dusi la spital pentru ca se intoxicasera cu fum, potrivit antena3.ro.

Pompierii veniti la fata locului au intrat in incaperea cuprinsa de flacari purtand masti cu oxigen si i-au cautat pe copii cu o camera cu termoviziune.

Cand au reusit sa ii scoata, pentru micuti nu se mai putea face nimic. Alexandra, fata mai mare, avea 6 ani, Andrei avea 4 ani, Antonia implinise miercuri 2 ani, iar cel mic avea doar 4 luni.

Pompierii au stabilit ca incendiul a izbucnit din cauza unei sobe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.