Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu urmeaza sa fie depus miercuri la pranz, la ora 14:00, la capela Cimitirului Serban Voda (Bellu).

Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti, se arata intr-un comunicat TVR.

Jurnalista in varsta de 59 de ani Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in casa.

"A fost gasita decedata in locuinta. Apelul s-a facut la ora 21,39 de catre Politie, intr-o actiune de cooperare cu noi. Politia ne solicita pentru a doamna, in jur de 50 de ani, gasita decedata in locuinta, sa confirmam decesul. Decesul se pare ca s-a produs in urma cu mai multe zile", a declarat Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a anuntat ca, in cursul serii de duminica, a fost sesizat de o femeie in legatura cu faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de circa trei saptamani.

"In urma sesizarii, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv, unde au gasit o persoana decedata care nu prezinta urme vizibile de violenta. Urmeaza sa se efectueze in cauza expertiza medico-legala", informeaza IPJ Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.