Alexandru Cumpanasu a scris intr-o postare pe Facebook ca el si familia Alexandrei au fost anuntati de procurori ca "luni si marti va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dinca".

"Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de catre procurori ca luni si marti va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dinca. La doar o zi dupa ce Alexandra implineste 16 ani. Nu stiu daca vor include si experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi.

Este macabru, trist, oribil dar daca abia la solicitarea noastra vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit sa-l faca inainte de a termina cercetarea la fata locului. Daca nu va include acest experiment atunci aceasta reconstituire nu valoreaza nimic! Oricum ar fi ma simt mahnit si trist dupa atatea zile de neputinta a procurorilor si politistilor", a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.