Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis un mesaj, cu ocazia aniversarii zilei pompierilor.

„13 septembrie este un prilej de mandrie pentru ca ii sarbatorim pe unii dintre cei mai apreciati si indragiti angajati ai sistemului public: pompierii.

Lumea, in general, dar si Romania vremurilor noastre, se confrunta cu numeroase situatii de urgenta, iar dumneavoastra sunteti mereu in mijlocul actiunii, ca salvatori.

In cei 171 de ani de existenta institutionala, prin actiunile dumneavoastra curajoase, ati reusit sa stergeti multe lacrimi si sa umpleti suflete de recunostinta.

V-ati luat angajamentul pentru un prezent stabil si un viitor mai sigur, un angajament care ne pune pe noi ceilalti la adapost, in vremuri tulburi si in situatii neprevazute.

Sunteti un scut stabil si puternic pentru societatea civila si este nevoie de contributia fiecaruia dintre noi, pentru a va putea intoarce mereu acasa, alaturi de cei dragi, in siguranta si nevatamati.

Guvernul Romaniei este alaturi de dumneavoastra. Alocam resursele financiare necesare unei bune functionari a institutiei si facem eforturi pentru asigurarea conditiilor cat mai bune de pregatire, dotare si echipare.

Va multumesc, dragi pompieri, pentru curajul, devotamentul si profesionalismul de care dati dovada, pentru faptul ca nu ati obosit sa ne salvati, sa ne ocrotiti si sa fiti un exemplu de implicare civica”, a transmis Viorica Dancila intr-un comunicat de presa, potrivit site-ului adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.