In casa din Caracal a lui Gheorge Dinca, anchetatorii care au facut perchezitia au gasit 2 tone de haine de femeie.

Politistii au mai scos din curtea casei criminalului si aproximativ 30 de tone de fier vechi.

Cu ajutorul unui excavator, anchetatorii au pregatit terenul din curtea lui Dinca pentru a fi scanat cu un aparat special, care va detecta ce se ascunde in gropile acoperite de beton.

Astazi a fost confirmata, de catre procurorii DIICOT, o alta ucidere a unei fete, facuta de Gheorghe Dinca. In raportul de expertiza medico-legala antropologica inaintat de INML catre DIICOT, ragmentele osoase gasite langa o padure din Caracal nu sunt ale Alexandrei, ci provin de la o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani.

Gheorghe Dinca a oferit informatii anchetatorilor despre modalitatile in care le-a rapit, violat si omorat pe cele doua fete, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, potrivit observator.tv.

Acesta a spus ca le-a legat pe fete, de maini si de picioare, cu bucati de franghie si le-a inchis intr-o camera din casa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.