Social13 Iunie 201909:06

Lectura de 2 minute

Tudor Chirila a povestit, pe pagina sa de Facebook, un episod in care a fost deranjat de o spectatoare in timpul unui spectacol de teatru, motiv pentru care si-a intrerupt reprezentatia.

"Aseara la spectacol am avut din nou o domnisoara extraordinara in public. Bine, era un grup de trei, dar una a stralucit. Prima data vorbea in acelasi timp cu mine, la mai putin de un metru distanta. Am fost nevoit sa intrerup spectacolul pentru ca pur si simplu nu puteam vorbi in acelasi timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat in soapta ca aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim si ea ne deranjeaza. Avea un amestec de zambet tamp si rusinat, n-as putea sa va indic proportia intre stari. Inainte de acest moment ii sunase telefonul, scurt. Asta desi la inceputul spectacolului o domnisoara din echipa unteatru rugase spectatorii sa-si inchida telefoanele. Dupa ce am apostrofat-o soptit, am reluat jocul. Emotia noastra si a publicului fusese deja puternic zdruncinata asa ca revenirea la starea initiala era dificila.

Oricum, n-am fost lasati s-o atingem caci domnisoarei, da, aceleiasi, i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendata de colega mea ( eu as fi abandonat o cauza pierduta). O nuanta noua a aparut in vocea pitisoarei (rezulatul imperecherii intre domnisoara si pitipoanca) : tafna. Cu tafna deci, i-a explicat colegei mele ca e o alarma, ce-ar vrea sa faca? Momentul m-a inchis definitiv (restaurant) si am considerat-o o cauza pierduta. Cu toate astea cred ca asemenea exemplare, daca sunt lasate sa zburde liber intr-un spectacol de teatru, risca sa se substituie rolurilor noastre.

Spectacolul nostru a fost depunctat de un spectator pe mystage.ro pentru ca am facut o asemenea intrerupere in trecut. A primit trei stele si explicatia ca nu trebuie facuta educatie cu forta. Eu raspund ca n-am fortat pe nimeni, dar daca teatrul este casa mea, atunci tu trebuie sa te conformezi regulilor casei mele. Faptul ca platesti bilet iti garanteaza accesul la spectacol, nu-ti da si dreptul sa faci ce vrei in casa mea. Da, de fiecare data cand aceste reguli sunt incalcate eu voi lua atitudine. Chiar daca cu pretul unui scurticicuit al efemerei impliniri de catharsis", a povestit Tudor Chirila pe Facebook.

Citeste si:
BIAS 2019: 50 de ani de activitate a Aeroportului International...
BIAS 2019: 50 de ani de...



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.