UPDATE - Potrivit ultimelor informatii, in autocar, care venea din judetul Dambovita, se aflau, in total, 32 de copii si 26 de adulti.

Potrivit pompierilor, s-a pus in aplicare Planul rosu de interventie la nivelul judetului Brasov, la fata locului deplasandu-se sapte echipaje SMURD, patru ale Ambulantei, un echipaj de descarcerare grea, trei echipaje cu apa si spuma, dintre care doua cu modul de descarcerare. Initial s-au trimis si elicopterul SMURD si ATPV Covasna, dar au fost intoarse din drum deoarece nu se mai impunea deplasarea acestora la fata locului.

Din primele informatii, conform pompierilor, toti pasagerii - 29 de copii si 25 de adulti - au iesit singuri din autocar, fiind constienti. Toate persoanele au fost evaluate medical la fata locului, a precizat sursa citata.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, autocarul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-o curba.

Toti copiii, avand cuprinse intre 6 si 14 ani, au reusit sa iasa din autocar, suferind contuzii usoare 3-4 persoane, conform sursei citate.

Traficul in zona a fost blocat in totalitate pana la efectuarea cercetarilor la fata locului si repunerea autovehiculului pe roti.

Conform ISU Brasov, o singura persoana a fost transportata la spital, o femeie de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral si unul la glezna, ea fiind constienta la momentul preluarii de catre echipele medicale.