Social 21 Mai 2019 09:38
Uber, Bolt si Clever, companiile afectate de modificarile la legea taximetriei intrate recent in vigoare, solicita, prin Asociatia Coalitia pentru Economie Digitala, adoptarea imediata a unei Ordonante de urgenta care sa le reglementeze serviciile.

De asemenea, lanseaza petitia #continuam, o initiativa dedicata celor care doresc ca serviciile moderne de transport urban sa continue sa functioneze in Romania, iar petitia poate fi semnata la adresa https://www.continuam.ro, unde sunt disponibile toate informatiile despre situatia din acest moment de pe piata de ride sharing si e-hailing.

"Am dorit sa punem la dispozitia celor 2,5 de milioane de romani care folosesc aceste platforme un canal prin care sa-si poata spune punctul de vedere, intr-un mod civilizat, asa cum sunt si serviciile de transport pentru a caror reglementare militam. Credem ca nu prin proteste de strada, prin blocarea pietelor publice si a traficului trebuie sa ne facem auzita vocea, ci prin mobilizarea civica a celor care sunt alaturi de noi. Speram ca si Guvernul Romaniei va auzi aceste voci si va lua o decizie cat mai repede", spune Catalin Codreanu, Presedintele Asociatiei Coalitia pentru Economie Digitala, citat de Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.