In ciuda avertizarilor de vreme rea emise de meteorologi, la Craiova au fost filmati mai multi drumari care asfaltau o strada din Craiova.

Consilierul Flavius Sirop a filmat si postat imagini pe retelele de socializare care suprind lucrarile ce se efectueaza la Craiova, noteaza digi24.ro.

"Ne aflam pe strada Putnei din Craiova, cum dam coltul de pe Spaniei, la stanga. Si pe o vreme minunata, mirifica, pe o ninsoare marunta, la Craiova se asfalteaza. E incredibil, dar adevarat!

Sa traiti, o seara buna! Iata cum ninge! Ne aflam pe strada Putnei!

N-ai ce face dumneata?

Nu, domnule! Sunt consilier local! Sunt consilier local si toate lucrurile astea...

Din opozitie, nu?

E treaba mea de unde sunt eu consilier local.

Aia era. Opozitia trebuie sa fie.

Consilier local sunt. Dar e normal sa asfaltati pe banii nostri in halul asta? Pe ninsoarea asta, e normal asa ceva? E normal administratia...

Nu se poate asa ceva. Ia uitati ce abur iese din asfalt. Se asfalteaza pe strada Putnei. Sunt curios cat are aceasta lucrare garantie, ce inseamna aceasta bataie de joc din banii dumneavoastra. Nu-i posibil asa ceva!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.