In vederea montarii unor gratare de protectie cu rol decorativ, doi angajati ai SC Dezvoltare Urbana Slatina SRL au cioplit doi copaci de pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina, informeaza Gazeta Oltului.

SC Dezvoltare Urbana Slatina SRL sustine ca angajatii au incurcat gratarele si ca acestia urmeaza sa fie sanctionati, noteaza hotnews.ro.

"In data de 8 noiembrie 2018, am fost sesizati ca pe bulevardul A.I. Cuza, in timpul operatiunii de montare a gratarelor de protectie cu rol decorativ, doi angajati ai SC Dezvoltare Urbana Slatina SRL au recurs la cioplirea a doi arbori, fara a cere sau a avea acordul inginerului de specialitate.

In fapt, cei doi au incurcat gratarele pe care trebuia sa le monteze la pomii respectivi. Mentionam ca fiecare gratar este facut pentru fiecare arbore in parte, ba chiar cu 10 centimetri mai mare decat diametrul acestuia.

In urma acestui eveniment neplacut, cei doi angajati urmeaza fie sanctionati, o comisie de disciplina din cadrul societatii va stabili sanctiunile ce vor fi aplicate, conform regulamentului de ordine interioara. SC Dezvoltare Urbana Slatina SRL regreta incidentul si ii asigura pe slatineni ca va continua activitatile de infrumusetare peisagistica a municipiului nostru", se arata intr-un comunicat al societatii.

Reactia deputatului liberal Gigel Stirbu

"Administratia PSD din Slatina ne face din nou orasul de ras! Dupa ce anul trecut, la Corabia, au fost mutilati niste tei seculari pentru a face loc unor borduri, edilii slatineni au vrut sa ne demonstreze ca si ei se pot face de ras. In loc sa decupeze din tablita amplasata la baza pomilor, 'Doreii' de la Slatina s-au gandit ca ar fi mai usor sa ciopleasca partea de jos a pomilor", a scris Gigel Stirbu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.