Un cetatean roman a decedat, iar alti doi au suferit rani grave in urma unui accident rutier produs in Austria, in apropierea orasului Sankt Polten, a informat duminica Ministerului Afacerilor Externe (MAE). 

"Ambasada Romaniei la Viena are in atentie accidentul rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, in care a fost implicat un autoturism inmatriculat in Romania. Misiunea diplomatica a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la identitatea si starea de sanatate a persoanelor afectate. Conform datelor preliminare obtinute, un cetatean roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au suferit rani grave si au fost transportati la o unitate medicala din zona", releva sursa citata.

Potrivit MAE, rudele victimelor au fost notificate cu privire la accident, informeaza Agerpres.

"Ambasada Romaniei la Viena monitorizeaza situatia si este in contact permanent cu autoritatile locale si membrii de familie, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in limita competentelor legale", a adaugat MAE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.