Social 17 Iulie 2018 17:06
Mai multi actori, printre care Oana Pellea, Marius Manole, Maria Obretin, Florin Calinescu si Nicoleta Lefter, vor fi prezenti in fiecare zi, in perioada 18-25 iulie, in Piata Universitatii pentru a strange semnaturi in sprijinul initiativei cetatenesti #FaraPenali.

Actorul Marius Manole este coordonatorul actiunii si precizeaza ca demersul este unul strict civic si nu are legatura cu sustinerea niciunui partid, el indemnandu-i pe colegii din tara sa-i urmeze exemplul.

"Dragi colegi actori din Bucuresti si nu numai, intentionez sa organizez cu sprijinul celor care se ocupa de platforma #farapenaliinfunctiipublice o saptamana de miercuri 18 iulie pana miercuri 25 iulie in care actorii stau la Universitate si strang semnaturi. Daca doriti sa-mi fiti alaturi, astept un semn de la voi. Fac o lista si ne organizam pe zile .. cred ca e necesar sa facem asta. Tin sa precizez ca aceasta initiativa este una civica si Nu sprijina niciun partid!", a anuntat Marius Manole, pe pagina sa de Facebook.

Actorii vor fi prezenti in Piata Universitatii intre orele 17:00-20:00, incepand de maine, informeaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.