Social 12 Iulie 2018 11:11
O adolescenta in varsta de 17 ani a fost lovita cu o secure de un barbat, dupa ce ar fi facut galagie in scara unui bloc. Incidentul a avut loc in Focsani.


Barbatul in varsta de 62 de ani s-ar fi aflat in fatya blocului din cartierul Sud in momentul in care doua adolescente ar fi intrat in casa scarii. O disputa a izbucnit dupa ce tinerele au fost chestionate de barbat unde merg si dupa ce ar fi facut galagie si i-ar fi raspuns urat locatarului.

Din primele date, se pare ca tanara de 17 ani si-a chemat si tatal. Intre timp, barbatul a mers in apartament si a luat o secure, ranind fata in zona umarului. La scurt timp, adolescenta a primit ingrijiri medicale la fata locului, fiind apoi trasnportata la Spitalul Judetean din Focsani, de unde a fost externata.

Barbatul, care ar fi fost recidivist, fiind autorul altor fapte comise cu violenta, a fost retinut pentru 24 de ore, autoritatile intocmind dosar penal pentru lovire si tulburarea linistii si ordinii publice. Acum urmeaza sa fie dus in instanta cu propunerea de arestare preventiva, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.