Social 13 Iunie 2018 18:55 de Clara Vacaru
Un accident grav a avut loc, miercuri, pe Splaiul Independentei din Capitala, dupa ce un sofer nu s-a asigurat la realizarea unei manevre si a intrat in coliziune cu un motociclist. Barbatul in varsta de 32 de ani care conducea motocicleta a murit pe loc

Accidentul a avut loc pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Soseaua Virtutii catre Soseaua Grozavesti, in dreptul statiei de metrou Petrache Poenaru, scrie News.ro.

Primele cercetari arata ca soferul masinii, in varsta de 29 de ani, nu s-a asigurat la realizarea manevrei de intoarcere, intrand, astfel, in coliziune cu un motociclist. Barbatul in varsta de 32 de ani de pe motocicleta a murit pe loc.

Traficul rutier este blocat in zona pe a doua banda, iar politistii fac cercetari la fata locului pentru a stabili cu exacticate cauzele care au dus la producerea accidentului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.