Pana sambata la ora 08:00, "valorile de temperatura vor fi in crestere fata de intervalul precedent, dar vremea va ramane rece, geroasa dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 3 grade, iar cea minima va fi de minus 8 - minus 7 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.

Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe cantitativ. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, iar trecator, in a doua parte a zilei si noaptea, creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sub forma de lapovita si ploaie, cu depunere de polei. De asemenea, vantul va sufla slab si moderat", arata meteorologii, potrivit hotnews.ro.

In intervalul sambata, ora 08:00- duminica, ora 08:00, valorile termice vor fi in continuare in crestere, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 2 grade Celsius, iar cea minima va fi de minus 6 - minus 4 grade. Cerul va fi mai mult noros si vor fi intervale cand se vor semnala precipitatii slabe, lapovita, ploaie si ninsoare. Probabilitatea de aparitie a poleiului va fi ridicata, iar vantul va sufla slab si moderat.