"Undeva in Bucuresti, sub arsita verii, departe de cocotierii Braziliei, intr-un barlog cu trei trandafiri, o mustata tremura si se agita. De frica. PS: Bravo, Rise Project!', a scris Mihai Sora pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, „un personaj malefic”.

„O sa o iau inginereste. Nu am nicio afacere in Brazilia, nu am afaceri intr-o alta tara, n-am dus bani in Brazilia, nu am transferat bani in Brazilia, nu am transferat bani in nicio alta tara. Declaratia mea de avere este foarte clara”, a spus Liviu Dragnea.

In ceea ce priveste raportul publicat de Rise Project si care a fost atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, liderul PSD a sustinut ca sunt doar niste „hartii”, in care s-au insiruit minciuni.