Inainte de orice, apa trebuie sa fie potabila. Apa potabila este apa care, consumata direct sau folosita pentru prepararea diverselor produse alimentare, nu trebuie sa puna in pericol sanatatea consumatorilor. Criteriile de potabilitate sunt definite printr-un ansamblu de parametri organoleptici, fizico-chimici si microbiologici, toti reglementati prin lege in Romania. Vorbim despre aproximativ 55 de parametri si de conformarea la fiecare dintre acestia, in orice moment, fara exceptie, parametri care dau caracterul de apa potabila, buna pentru consum.
//
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Apa: cel mai important – si mai dificil – aliment. Tu stii ce apa bei?.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Apa: cel mai important – si mai dificil – aliment. Tu stii ce apa bei?.