Lucian Isar, aflat la volanul unui autovehicul Posche Cayenne, a fost implicat in accidentul produs, joi dupa-amiaza, pe DN 7 - Valea Oltului, in urma caruia un TIR a ajuns pe linia ferata.

In urma accidentului, Isar a fost ranit, fiind dus la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, cu un traumatism cranio-cerebral.

Surse medicale au declarat pentru News.ro ca in cursul serii de joi Isar a fost transferat la Spitalul Floreasca, din Capitala, la ora actuala el fiind supus unor investigatii medicale.

Potrivit medicilor de la Spitalul din Ramnicu Valcea, unde a fost dus initial Isar dupa producerea accidentului, sotul Alinei Gorghiu a suferit un traumatism cranio-cerebral, Medicii i-au suturat rana, iar starea sa era buna, el fiind constient si cooperant.

Primele cercetari ale politistilor la fata locului arata ca autovehiculul Porsche Cayenne a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitara, dupa care a ricosat in autotrenul care a fost proiectat pe linia ferata in apropierea localitatii Caineni. In urma accidentului, politistii au deschis un dosar penal in acest caz In urma accidentului de pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu, din judetul Valcea, in care au fost implicate cele trei autovehicule, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, fiind reluat ulterior pe un singur sens, alternativ.

Potrivit datelor de la fata locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depasiri, iar in urma impactului dintre TIR si unul dintre autovehicule, autotrenul a cazut pe calea ferata.

Si traficul feroviar pe sectia CF Caineni - Cornetu a fost blocat, dupa ce autotrenul a cazut pe calea ferata.

Pentru a se asigura continuitate in traficul feroviar, calatorii au fost transferati cu mijloace auto intre statiile Caineni si Cornetu, anunta CFR.