UPDATE S-au reluat şi protestele din ţară. În timp ce în Piaţa Victoriei sunt 3.000 de oameni, în Piaţa Mare din Sibiu s-au adunat 1.000 de manifestanţi. Alte 2.000 de oameni demonstrează pe străzile din Cluj-Napoca.

UPDATE 18:30 In fata Guvernului se afla aproape 100 de oameni.

La ora 17:30, in fata Palatului Cotroceni sunt peste 100 de persoane care scandeaza lozinci de sustinere a Guvernului Grindeanu si cer demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Ei au pancarte cu mesaje precum "Demisia", "Suspendare pentru instigare", "Iohannis nu e presedintele meu", "Iohannis, agent al intereselor straine din Romania".

Aceasta este cea de a cincea zi de proteste in fata Palatului Cotroceni.



Miercuri seara, in mijlocul protestatarilor a mers presedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo cateva minute, incercand sa aiba un dialog cu protestatarii. "Suntem cu totii romani", le-a spus manifestantilor presedintele Klaus Iohannis. Oamenii l-au huiduit si i-au reprosat ca a dezbinat tara, strigand "Demisia". Recordul de participanti la manifestatia de la Cotroceni a fost putin peste 2.000. Marti, o parte a manifestantilor au venit la protest cu autocare si microbuze inmatriculate in judetul Dolj. Ei au scandat continuu impotriva presedintelui Klaus Iohannis, a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, precum si impotriva serviciilor secrete.