Cunoscutii cantareti si actori Dorian Popa, Giulia Anghelescu si Nicole Cherry sau prezentatorii TV Andreea Esca, Eli Roman, Paula Rusu si Andrei Nourescu sunt doar o parte dintre vedetele care au participat la eveniment si au avut acces in cea mai noua destinatie de shopping din Bucuresti. Printre invitatii speciali s-au numarat si actrita Laura Cosoi sau bloggeritele de fashion Fabulous Muses - Alina Tanasa si Diana Enciu.

„Suntem foarte entuziasmati sa sarbatorim, alaturi de voi, deschiderea magazinului Forever 21 intr-un oras atat de frumos precum este orasul Bucuresti. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezinta o noua filosofie de fashion si shopping”, a declarat Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului Forever 21 in Europa Centrala si de Est, in deschiderea evenimentului. „Cool, fresh, trendy, autentic si accesibil – acesta este Forever 21”, a adaugat Alexandros Doukas – si aceasta a fost si atmosfera la petrecerea VIP de joi seara. Invitatii s-au bucurat de o experienta unica de fashion, oferita de brand-ul Forever 21.

Dana Rogoz a fost gazda evenimentului si a impartasit cu invitatii entuziasmul sau privind lansarea brand-ului si deschiderea magazinului in Bucuresti, in timp ce DJ-ul a animat atmosfera cu muzica antrenanta. Mai mult, invitatii au avut ocazia sa se bucure de o prezentare de moda cu tinute memorabile, alcatuite exclusiv din piese vestimentare Forever 21.

Evenimentul dedicat vedetelor si jurnalistilor, care a avut loc joi seara, a fost doar inceputul. In curand, oricine va avea ocazia sa participe la experienta unica de shopping Forever 21.

Potrivit unui comunicat remis 9am, marea deschidere a magazinului Forever 21 va avea loc sambata, 3 septembrie, la ora 10:00 dimineata, sub forma unui eveniment de fashion, cu muzica si surprize pentru primii clienti.