Directoarea Ioana Neagu de la gradinita Flipper, care functioneaza fara autorizatie din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), a fost prinsa de camerele de supraveghere in timp ce batea copiii pe care ii avea in subordine. Inregistrarea video a ajuns in presa, iar doi parinti au facut deja plangere la Sectia 17 a Politiei Capitalei.

In imaginile filmate se vede cum femeia taraste un copil mic intr-un colt al scarilor si il bate. Copilul se zbate si reuseste sa scape din mainile agresorului, catarandu-se pe scara in maini si picioare, plangand. De asemenea, pe camere mai apare o scena in care femeia intra intr-o sala unde copiii dorm si il bruscheaza pe un micut, tarandu-l din pat de un brat, dupa care mai apuca cu violenta un alt copil si il trage din patutul lui.

Imagini furnizate de Digi24.ro.

„ Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si un mandat de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele si probele administrate intr-o cauza, intemeiata pe sesizarile a doua persoane, a rezultat presupunerea rezonabila ca directorul unei institutii particulare de invatamant prescolar a exercitat acte de violenta asupra a doi minori inscrisi in programul de invatamant”, potrivit Politiei Capitalei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX ca joi a fost audiata directoarea si doua angajate ale gradinitei. De asemenea, joi, anchetatorii au ridicat un calculator de la fata locului pentru probe.