“Medicul de familie ne-a anuntat ca este posibil ca cei 17 elevi sa fi facut toxiinfectie alimentara dupa ce au consumat iaurt. Deocamdata nu stim daca produsul a fost dat prin programul guvernamental "Laptele si cornul". O echipa se indreapta deja spre scoala din satul Joita pentru verificari “ a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Ungureanu, director executiv al Directiei de Sanatate Publica Buzau.
Directorul DSP Buzau a precizat ca elevii au fost transportati la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat dupa ce au acuzat, in timpul orelor, dureri de burta si varsaturi. Aceasta a mai declarat ca vor fi recoltate probe din iaurt, ca Ministerul Sanatatii a fost informat in acest caz si va fi demarata o ancheta epidemiologica pentru a se verifica daca sunt nereguli cu produsul sau cu maniera in care acesta a fost depozitat sau transportat, relateaza MEDIAFAX.
Directorul DSP Buzau a precizat ca elevii au fost transportati la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat dupa ce au acuzat, in timpul orelor, dureri de burta si varsaturi. Aceasta a mai declarat ca vor fi recoltate probe din iaurt, ca Ministerul Sanatatii a fost informat in acest caz si va fi demarata o ancheta epidemiologica pentru a se verifica daca sunt nereguli cu produsul sau cu maniera in care acesta a fost depozitat sau transportat, relateaza MEDIAFAX.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 17 elevi din Buzau au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 17 elevi din Buzau au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.