"Cand o sa fie probe, mai discutam", a spus Andrei Chiliman, dupa ce a fost la politistii de la Sectia 1 desemnati cu supravegherea sa judiciara, in cadrul masurii controlului judiciar stabilite vineri de instanta suprema.

Intrebat daca ajungeau la PNL Sector 1 o parte din banii care ar fi fost ceruti pentru ca Primaria Sectorului 1 sa atribuie preferential lucrari unor firme, Chiliman a raspuns: "Nu ma intrebati pe mine, intrebati-i pe cei care au inventat chestia asta". De asemenea, intrebat daca procurorii vor pune sechestru pe averea sa, Chiliman a spus: "Cu ce ocazie? Nu mai intrebati, ca nu e cazul".

Sambata, dupa ce instanta suprema a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman si a decis ca acesta sa fie cercetat in libertate, in dosarul in care este acuzat de complicitate la trafic de influenta, primarul a fost la Sectia 1 Politie, pentru a stabili cu politistii supraveghetori zilele in care se va prezenta, dar si celelalte obligatii din cadrul masurii controlului judiciar.

Andrei Chiliman spunea, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand ca nu se gandeste la demisie si ca in dosarul in care este cercetat nu este vorba de spaga, scrie MEDIAFAX. "Nu au existat bani, nu s-a luat spaga, nu s-a dat spaga. O sa vin deocamdata de doua ori pe saptamana", a mai spus Chiliman, care trebuie sa mearg la Sectia 1 Politie in zilele de luni si joi, de la ora 08.30.