Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, femeia circula pe bulevardul Stefan cel Mare, din municipiul Vaslui, cand, la un moment dat, a lovit un pilon de pe partea carosabila, care separa cele doua sensuri de mers, in conditiile in care in zona centrala a orasului se fac lucrari de reabilitare a soselei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma impactului, soferita din judetul Bacau si-a spart radiatorul de la masina, astfel incat nu a mai putut sa-si continue deplasarea, motiv pentru care a fost gasita de catre politisti la locul accidentului.

"Intrucat emana halena alcoolica, conducatoarea auto a fost testata de politisti cu aparatul alcoolscop, care a indicat o valoare de 1,3 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, femeia a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele femeii de 45 de ani pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.