Este consumata in diferite forme, la ibric, la filtru sau mai usor si confortabil, la espressor. De cele mai multe ori cafeau face parte din ritualul de dimineata sau este energizantul ideal inainte de o intalnire importanta, la birou. Cafeaua consumata cu moderatie poate fi o parte componenta a unei diete sanatoase si echilibrate pentru un adult, iar studiile au demonstrat ca poate avea si influente benefice asupra sanatatii.
Cafeaua poate imbunatati unele functii ale creierului. Cofeina este cea care ajuta creierul sa dea un randament superior in ceea ce priveste memoria, timpii de reactie, dispozitia sau vigilenta. Face acest lucru blocand anumiti neurtransmitatori si permitand altora, cum ar fi dopamina, sa creasca.
Pentru capsule sunt disponibile trei arome: Lavazza Intenso, obtinuta din Arabica din Brazilia si America de Sud si Robusta din Sud-Estul Asiei, Lavazza Crema Dolce, o compozitie 100% Arabica din Brazilia si India si Lavazza Decaffeinato, realizata integral din boabe Arabica. Lavazza Super Crema, oferita impreuna cu abonamentul Lirica, este un amestec de boabe de soiuri dulci din Brazilia, America Centrala si Indonezia.
Companiile care au deja solutii de apa de la La Fantana, pot de acum sa le ofere angajatilor un pachet complet, compus din apa proaspata si curata si cafea de calitate.
//
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P) De ce afectiuni ne-am putea proteja daca bem cafea.