Astfel, joi, de la ora 16.00, scriitorul va participa la o intalnire cu studentii Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti, iar, de la ora 18.30, va avea loc o intalnire cu bloggeri la Cafe Verona. Vineri, de la ora 14.00, Andrew Nicoll va participa la o lansare, urmata de o sesiune de autografe, la Libraria St. O. Iosif din Brasov, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Andrew Nicoll va participa sambata, de la ora 13.00, la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, care va avea loc la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, in perioada 19 - 23 noiembrie.
Record la Targul de Carte Gaudeamus: 750 de evenimente editorial Nascut in 1962, in Dundee, Scotia, Andrew Nicoll a fost silvicultor inainte sa-si faca o cariera in jurnalism. In prezent scrie articole politice pentru publicatia The Sun. A publicat proza scurta in numeroase reviste, printre care si New Writing Scotland, iar, in 2008, si-a facut debutul editorial cu romanul "The Good Mayor". Distins cu premiul Saltire pentru cel mai bun roman de debut al anului si tradus in douazeci de limbi, "The Good Mayor" l-a impus pe Andrew Nicoll in lumea literelor si a fost urmat de alte doua volume: "The Love and Death of Caterina" (2011) si "Daca citesti asta inseamna ca am murit/ If You're Reading This, I’m Already Dead" (2012; ALLFA, 2013).