Instanta a respins apelurile facute de toti inculpatii din dosarul Loteria I, precum si toate cererile de schimbare a incadrarilor jurice ale faptelor acestora, facute pe parcursul judecarii cauzei.

Tribunalul Bucuresti a mentinut decizia de condamnare data de Judecatoria Sectorului 2 in 29 ianuarie, astfel ca George Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare. Instanta a constatat ca George Copos a fost arestat intr-o alta cauza.

De asemenea, Tribunalul Bucuresti a mentinut pedepsele de cate patru ani de inchisoare pentru Gilio Giuzepe Roza, Stelian Ioan Ratiu si Nicolae Cristea, fost director general al Loteriei Romane, iar Gabriel Rogoveanu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare.

Instanta le-a interzis celor cinci dreptul de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, dreptului de a ocupa o functie sau de a exercita o profesie ori de a desfasura o activitate de natura aceleia de care s-au folosit pentru savarsirea infractiunii, pe o perioada de cinci, respectiv patru ani dupa executarea pedepsei.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva.