Marti seara, in jurul orei 19.00 (20.00, ora Romaniei), trei barbati "in stare de ebrietate si destul de enervati au cauzat neplaceri" pe o strada din Montgeron, a declarat o sursa apropiata anchetei.

La fata locului s-au deplasat politisti municipali, dar luand in considerare agresivitatea celor trei barbati, a fost chemata o echipa a politiei nationale.

Doi dintre barbati au acceptat sa se supuna instructiunilor politiei, insa al treilea a refuzat. Potrivit primelor elemente ale anchetei, el s-a indreptat amenintator catre un politist, "tinand in mana o sticla sparta", a precizat sursa citata, adaugand ca politistul l-a impuscat pe acest barbat.

Victima, un cetatean roman, in varsta de 42 de ani, rezident in Franta, a decedat pe loc. Ceilalti doi barbati au fost retinuti si plasati sub arest. Inspectia generala a politiei nationale (IGPN) a fost sesizata.

Potrivit insa cotidianului Le Parisien, incidentul a avut loc in jurul orei 20.00 (21.00, ora Romaniei), iar romanul impuscat de politist avea 41 de ani.