Meteorologii au avertizat ca, de miercuri seara pana joi dimineata, in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei va ninge si vor fi intensificari de vant care vor atinge la rafala 40-50 km/h, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura vantul va sufla tare, cu peste 80-90 de km/h, spulberand zapada.

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de miercuri, ora 18.00, pana joi, la ora 10.00, va ninge, la inceput in Moldova, apoi si in Dobrogea si estul Munteniei.

In aceste zone, indeosebi in Moldova, vantul va avea intensificari cu viteze ce vor atinge si izolat vor depasi la rafala 40 - 50 de kilometri pe ora, viscolind sau spulberand ninsoarea, scrie MEDIAFAX.

In Carpatii Meridionali si de Curbura vantul va sufla tare, mai ales pe creste, cu peste 80 - 90 de kilometri pe ora, spulberand zapada deja depusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.