Caldurile nu ne parasesc nici luni, dar de marti revin zilele mohorate de toamna.

Luni, norii ajung in aproape toate regiunile, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita si in special in sud-est vor fi conditii de ceata.Temperatura aerului mai pierde cateva grade in nord-estul tarii, unde valorile termice se apropie de cele obisnuite, in vreme ce in rest tot mai cald este decat in mod normal la aceasta data. Astfel, la amiaza termometrele vor arata intre 9...10 grade in nordul Moldovei si 18...19, izolat 20 de grade in Banat si Transilvania, relateaza realitatea.net.

In Bucuresti, abia spre seara si noaptea se innoreaza si trecator ploua slab sau burniteaza. Temperatura maxima este de 15...16 grade.

Marti, vremea va evolua diferit de la o regiune la alta. in sudul si in estul tarii si pe vaile din Transilvania vremea va fi inchisa, cu nori josi si posibil ceata si burnita. In restul regiunilor, soarele se arata printre nori, iar ploile sunt posibile doar izolat. Vantul este turbulent in regiunile sudice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 16 grade, posibil mai ridicate in vest si in centru.

Bucurestenii vor avea parte marti de o zi de toamna mohorata. Va fi innorat si vor fi conditii de burnita, iar vantul va fi sprinten. in asa conditii, temperatura nu creste prea mult. De la 10 grade in zori, pana la amiaza nu se strang mai mult de 13...14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.