La fel ca in anii trecuti, un numar destul de mare de turisti romani care au ajuns pe litoralul bulgaresc datorita preturilor mai mici si conditiilor mai bune decat in Romania, s-au plans ca le-au fost furate obiecte din camere sau chiar au ramas fara masini.

Mariana Nitu a depus o plangere la Politia din Bulgaria dupa ce i-a fost furata masina, desi a parcat-o in parcarea pazita a hotelului unde era cazata.

"Ne-a fost furata masina. Am plecat cu patru masini si ne-am intors cu trei. Cand am ajuns la hotel era paznicul la intrarea in parcare, parcare cu bariera, ne-a indicat locul si am parcat. In dimineata in care am vrut sa plecam cu masina am constatat ca masina nu mai este. Am incercat sa stam de vorba cu managerul hotelului, unul din ei era roman. A facut mare scandal. Toti romanii erau nemultumiti, se mai furasera din camere mai multe obiecte", a declarat Nitu la Realitatea TV.

Turista a afirmat ca a pierdut doua zile depunand plangeri la politie si procuratura, dar inca nu a primit niciun raspuns.

"Am facut sesizare la politie, am fost si la Varna la procuratura, am stat doua zile, dar in momentul de fata nu avem niciun raspuns. Am luat legatura cu autoritatile romane, am vorbit la ambasada, au spus sa facem sesizare si ramane in cercetare", a mai adaugat Mariana Nitu.

Citeste si: MAE recomanda turistilor care merg in Bulgaria sa incheie asigurari auto antifurt

Sursa video: Realitatea TV