Medaliile de aur au fost obtinute de Iustina Craciun si Denis Turcu, elevi in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti. Denis Turcu s-a clasat pe primul loc in ierarhia olimpiadei, iar Iustina Craciun a fost premiata pentru cea mai buna rezolvare a problemelor din cadrul probelor de concurs, potrivit sursei citate.

Medaliile de argint au revenit elevilor Andrei Alexandru Cuceu (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Paul Andrei Draghis (clasa a X-a, Colegiul National "Vasile Lucaciu" din Baia Mare), in timp ce medalia de bronz a intrat in posesia Catalinei Miritescu (clasa a XI-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti), scrie MEDIAFAX.

Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, ajunsa la editia a saptea, s-a desfasurat in orasul Volos din Grecia, in perioada 27 iulie - 5 august. La competitie au participat peste 100 de concurenti din 20 de tari. Editia de anul viitor a acestei olimpiade va fi gazduita de Romania, la Suceava.