Andreea Bălana fost în centrul atenției în ultima vreme, nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru relația ei înfloritoare cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea. Într-un interviu recent acordat cancan.ro, tatăl ei, Sandel Bălan, a dezvăluit detalii despre viața personală a fiicei sale, dar și despre cum actualul ei partener de viață i-a schimbat radical felul de a fi.


"Este extrem de liniștită. Ne bucurăm să o vedem plină de viață și energie. Certurile cu George nu aveau niciun sens. Acum, amândoi se concentrează pe viețile lor", a mărturisit el, pentru sursa citată mai sus.


Relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei nu a fost întotdeauna una ușoară, dar în timp au dezvoltat o legătură bazată pe respect reciproc și înțelegere. Sandel Bălan a oferit mai multe detalii despre viața fiicei sale, subliniind în special impactul pozitiv pe care relația ei cu Victor Vlad Cornea l-a avut. Cântăreața este alături de tânărul tenisman de un an acum, iar liniștea pe care o emană reflectă stabilitatea pe care relația lor i-a adus-o în viață. Citește continuarea pe Kudika.ro.