Smiley și Gina Pistol se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, iar artistul a vorbit despre acest lucru, în cadrul unui interviu. Iată ce a povestit!

Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbători

De când au devenit părinți, sărbătorile sunt foarte diferite atât pentru Smiley, cât și pentru Gina Pistol. Dacă înainte ar fi preferat să plece într-o vacanță departe de casă, acum nu vor decât să stea alături de fiica lor. Chiar artistul a spus că de Crăciun, va conta doar Josephine și și-au făcut planuri în acest sens, vor împodobi bradul, îi vor lua cadouri, fiindcă nimeni nu se bucură mai tare decât cei mici de aceaste zile.

A mai zis că este datoria lor de părinți să le pregătească niște momente de neuitat și pline de bucurie. El și Gina Pistol nu pierd timpul deloc și chiar au început să pună la cap toate detaliie, pentru a nu le scăpa nimic și pentru ca fiica lor să se bucure din plin.

„Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun. Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață. Am început deja planurile, să vedem cum le și ducem la îndeplinire și cum le transformăm în zâmbete și fericire pură. ”, a declarat Smiley, pentru tvmania.ro.

Sursa foto: Gina Pistol/Instagram

Pentru cântăreț, este o plăcere să petreacă timp alături de copilul lui și se bucură din plin de fiecare zi liberă pe care o are și în care stă acasă. Cântărețul a povestit că nu are un program încărcat când vine vorba de Josephine, ci mai degrabă, unul frumos. Ca orice părinte, crede că nimic nu se compară cu orele pe care le petrece alături de cea mică, iar diminețile sunt preferatelui lui.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

„Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.