Cătălin Bordea a început să facă terapie, după terminarea emisiunii America Express, chiar dacă înainte nu a mai apelat la ajutorul unui psiholog. Ce l-a făcut să își schimbe percepția!

Cătălin Bordea, despre mersul la terapie

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost cei care au câștigat marele premiu al emisiunii America Express, iar după ce finala a fost difuzată la TV, aceștia au fost chemați în tot mai multe emisiuni și podcast-uri, iar în cel mai recent dintre acestea, mai exact cel moderat de către Damian Drăghici, Cătălin Bordea a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate, povestind că a ajuns să facă terapie, la foarte scurt timp după ce s-a întors din America Express.

Comediantul a avut un moment care i-a declanșat frica și din cauza căruia a făcut chiar și un atac de atac de panică, iar după revenirea în țară au început să apară alte frici, s-a simțit din ce în ce mai ciudat, iar pentru că ajunsese să nu mai aibă control asupra unor situații, a decis că ar fi mult mai bine să înceapă să facă terapie, deși nu credea foarte tare în asta, înainte de a pleca pe „Drumul Aurului”. Cătălin Bordea a mai zis că încă face terapie, pentru că vrea să nu mai treacă prin așa ceva.

''Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotriva înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog... Eu eram moldovean până la capăt. Unde mergi?(...). Am avut toate chestiile astea, până acum, cu terapie, cu citit foarte mult. După America Express, după ce m-am întors.

Acolo am pățit o chestie foarte... și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis "gata", iar după mi-a dispărut frica. M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale, și am realizat că nu mai vreau. Vreau să ajung să te țin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo.'', a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

În cadrul aceluiași podcast, el a vorbit și despre problemele pe care le avea cu mâncarea în cadrul emisiunii de la Antena 1, mai ales că el în mod normal nu este consumator de carne. I-a fost greu, deorece el nu consuma mâncare stradală, pentru a nu i se face rău, dar s-a descurcat până la urmă. Sunt multe secvențe pe care cei din fața micilor ecrane nu le-au văzut și despre care a dat mai multe detalii în discuția pe care a purtat-o cu Damian Drăghici.

''Eu nu mănânc în mod normal, nu mănânc carne de foarte mult timp, mănânc legume și chestii pe care le pot rupt mâna. Ce mănâncă un călugăr, o brânză, un colț de pâine. Nu m-am atins de mâncare din stradă ca să nu-mi fie rău. Banane, avocado, mango, oamenii îți dau, mai ales cei sărac. Vin cu plasa. Acolo am mâncat pentru prima dată banană adevărată.'', a mai zis el.

Citeste si:
Regula pe care Cătălin Bordea o aplică după divorțul de Livia și...
Regula pe care Cătălin Bordea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.