Andreea Antonescu îi duce dorul fiicei sale care a decis că ar fi mai bine pentru ea și pentru viitorul ei să își continue studiile în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de tatăl ei. Vedeta, oricât de puternică ar fi, are momente în care moare de dorul Siennei și a făcut câteva declarații emoționante în acest sens.

Andreea Antonescu moare de dorul fiicei sale

Andreea Antonescu a avut o relație de lungă durată cu Traian Spak, iar de pe urma poveștii lor de iubire a luat naștere Sienna, care la momentul actual locuiește alături de tatăl său în America, după ce ea însăși a luat această decizie, fără a se gândi ce este în sufletul mamei sale care pe lângă faptul că este conștientă că pentru viitorul fiicei sale este cea mai bună alegere, simte și o durere mare, deoarece o știe atât de departe de ea.

Nu îi este deloc ușor să treacă prin asemenea momente ca mamă, în ciuda faptului că vorbește extrem de mult cu ea la telefon și că știu mereu una de celealtă. După cum a povestit chiar ea, inima ei este pe două continente, dar o mai alină doar gândul că aici, în România, Sienna nu ar fi avut aceeași educație și nici același viitor precum acolo. Dacă ar fi să aleagă cu mintea, această variantă ar fi cea potrivită, iar dacă ar fi să își asculte inima, ar aduce-o lângă ea imediat.

”Greu, foarte greu (nr. cum gestionează distanța dintre ea și fiica sa)! Am sufletul distrus. Nu există durere mai mare. Deşi ştiu că a fost alegerea ei, deşi ştiu că are un viitor bun acolo, deşi ştiu că mă iubeşte, deşi vorbesc non stop cu ea la telefon. Şi atunci intervine chestia aia, aleg cu sufletul sau cu mintea. Dacă aleg cu sufletul, atunci o aduc aici lângă mine. Dacă aleg cu mintea, îmi dau seama că în America poate avea un alt viitor. Chestia asta mă distruge. Am inima pe două continente”, a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro.

În cadrul aceluiași interviu, fosta concurentă de la America Express a spus și care este relația sa actuală cu tatăl fiicei ei și se pare că lucrurile merg chiar foarte bine, sunt buni prieteni și vorbesc des. Povestea lor nu a fost una cu final fericit, deoarece ea își dorea să rămână în țară, iar el să plece peste hotare, ceea ce înseamnă că visurile lor nu mai erau unele comune.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

”Nu a fost cu final fericit pentru că eu mi-am dorit să rămân în România, el şi-a dorit să rămână în America. Relaţia noastră s-a bazat întotdeauna pe comunicare şi încredere, o încredere care s-a clădit în 14 ani. El mă suna la orice oră şi avea încredere în mine. Dacă eu îi spuneam că sunt la un concert la 5 dimineaţa, el ştia clar că aşa este, nu avea cum să mă verifice. Când ne-am dat seama că eu rămân aici, iar el rămâne în America, am conştientizat că nu mai avem planuri comune, nu mai avem visuri comune. Noi suntem în continuare foarte buni prieteni”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2023 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.