Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, pe contul ei oficial de Instagram, imagine pe care până să o șteargă, a început să circule pe internet. Vedeta a fost trasă la răspundere pentru faptul că a eliminat din album fotografia cu pricina.

Gina Pistol, prima imagine cu chipul fiicei sale

Gina Pistol a devenit mamă, în urmă cu doi ani, iar de atunci viața i s-a schimbat în totalitate. Vedeta a renunțat la toate proiectele sale și la întreaga sa carieră în televiziune, de dragul copilui ei. Ea și-a dorit ca micuța să o aibă aproape la orice pas, să nu rateze niciun moment important din viața sa, iar de curând aceasta a împlinit 2 anișori, moment în care fanii au crezut că va reveni pe micile ecrane, ceea ce nu s-a întâmplat.

Viața de părinte nu este deloc una ușoară pentru partenera de viață a lui Smiley și a vorbit mereu deschis despre acest subiect sensibil, deși unii i-au judecat aspru deciziile. Ea este cea care s-a ocupat în mare parte de creșterea micuței, iar de fiecare dată când ieșea în lume, îi era greu să se adapteze, pentru că se obișnuia cu liniștea de acasă, unde și-au făcut propria lume.

Având în vedere că timp de doi ani, nici Gina Pistol, nici Smiley nu au postat nicio imagine cu chipul copilului lor, iar când în cursul zilei de astăzi s-a întâmplat lucrul acesta, mare le-a fost mirarea celor care o urmăresc pe rețelele sociale, care i-au transmis în secțiunea de comentarii gândurile lor, dar care s-au supărat foarte tare când vedeta a decis să șteargă fotografia cu Josephine, care cu toate acestea a început să circule pe internet din primele minute.

Sursa foto: Gina Pistol/ Instagram

„Fa-i o surioară fetiței. Nu o lăsa singură la părinți. Nu fi egoistă. Superbă prințesa mică, este copia tatălui”, „Părul tău dar… cât seamănă cu Smiley!” sau ”Vai ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, i-au transmis oamenii, în comentarii.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.