Nosfe ar fi împlinit astăzi 38 de ani, iar soția acestuia și-a dorit să facă un eveniment cu totul și cu totul special în memoria artistului care s-a stins din viață pe data de 16 decembrie 2022 lăsând în urma sa o durere imensă. Iată ce gest a făcut Mădălina Crețan și a declarat!

Nosfe ar împlinit 38 de ani astăzi

Vlad-Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, a murit la vârsta de 37 de ani, la foarte scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa din care făcea parte. Decesul lui a șocat o țară întreagă, dar nimic nu s-a comparat cu durerea pe care a simțit-o soția lui. Mădălina Crețan a dorit ca astăzi, de ziua lui, să îi pregătească ceva special, așa că a făcut un muzeu în memoria artistului, dar și pentru viitorul lui care nu va înceta pe acest pământ, după cum ea însăși a declarat, într-un interviu pe care l-a acordat în cursul zilei de astăzi.

Vrea să ducă numele și munca soțului ei mai departe, iar oamenii să îl cunoască, așa cum și-a dorit și el, ascultându-i versurile, tocmai de aceea a lansat și primul album postmortem, care poate fi ascultat pe toate plafformele de streaming și care poartă denumirea de „UNDERDOG”.


„Este un 24 martie perfect pentru conjunctura sau în conjunctura în care ne aflăm. Este o zi specială, este o zi în care, în această țară, s-a născut o rază de soare și cumva tot ceea ce este aici este dedicat lui. Este pentru el și în memoria lui și pentru viitorul lui care nu va înceta pe acest pământ”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.


Mădălina Crețan și-a dedicat ultima perioadă din viața sa ca galeria de artă dedicată regretatului ei soț să arate așa cum și-ar fi dorit el. A ținut cont de toate „instrucțiunile” pe care el le lăsase, înainte de a-și da ultima suflare. Muzeul dedicat lui Vlad-Darius Crețan poate fi vizitat gratuit de către oricine își dorește lucrul acesta, între 24-26 martie, între 12:00-19.00 la Strata Galery.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Cei care vor ajunge acolo vor putea vedea munca artistului depusă în cei 20 de carieră, desenele acestuia, caietele de versuri, brățările, badge-jurile, albumele, dar și multe alte lucruri, inclusiv gecile pe care el și Mădălina Crețan le-au purtat în ziua în care și-au unit destinele. Pe acestea sunt notate versuri din piesa lui Nosfe cu Ruby, Condimente.

„Sunt gecile pe care noi le-am purtat la nunta noastră, pentru că ne-am dorit să ieșim din tiparele unei nunți clasice. Ne-am căsătorit în geci de blugi, nu în rochia de mireasă și în costumul clasic. Sunt geci făcute de noi, cusute de noi și sunt versurile din piesa lui Nosfe cu Ruby, „Condimente”. Cred că am fost pe rând amândoi și sarea, și piperul, și soarele, și luna”, a adăugat soția artistului.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

Mai mult de atât, acolo vor fi expuse și câteva dintre ținutele pe care Nosfe le-a purtat în cadrul unor evenimente speciale, memorabile.

„Cumva am încercat să aleg din costumațiile lui pe cele mai epice sau pe cele care au avut o semnificație aparte. Spre exemplu, salopeta această a fost făcută, personalizată, pentru unul dintre concertele de lansare de Șatra B.E.N.Z”, a mai zis ea.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.