Sorin Bontea i-a transmis colegului și bunului său prieten, Cătălin Scărlătescu, la scurt timp după eliminarea sa din cadrul competiției, un mesaj extrem de emoționant. Acesta a vrut să îi arate că este mândru de el, deși nu a ajuns să joace marea finală împotrva Andreei Bălan și împotriva Andreei Antonescu.

Ce mesaj i-a transmis Sorin Bontea lui Cătălin Scărlătescu

Ultima săptămână a emisiunii America Express a fost una care i-a pus serios la încercare pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de momente frumoase pe care nu le vor uita câte zile vor avea, dar și de unele în care au simțit că rămân fără putere, iar drept dovadă au și ajuns ultimii la Irina Fodor, ceea ce înseamnă că s-au ales cu două dintre cele trei cufere cu care erau așteptați ultimii ajunși. Din păcate pentru ei și din fericire pentru echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unul dintre cuferele pe care le-au ales conținea vulturul roșu, fiind astfel eliminați din concurs.

În mod clar, au regretat faptul că au ajuns într-o asemenea situație și că nu s-au putut bucura de marea finală, dar cei de acasă au fost mândri de tot parcursul lor în competiție, deoarece mulți nici măcar nu se așteptau să ajungă atât de departe în concurs, deși ambii sunt niște luptători și au dat mereu tot ceea ce au avut mai bun.

Sorin Bontea a fost unul dintre cei care l-au încurajat pe Cătălin Scărlătescu să accepte marea provocare de a participa la America Express, iar el nu regretă deloc faptul că l-a ascultat. Ba chiar, i-a îndemnat pe cei care au ocazia să se bucure de o asemenea experiență. Bontea nu s-a putut abține să nu îi transmită și un mesaj prietenului său, fiind conștient că din fața micilor ecrane pare mai simplu ce se petrece acolo, fiind mândru că a reușit să se bucure de o asemenea aventură cu partenera sa de viață.

”Știu că din fața TV-ului pare mai simplu, dar e o cursă extrem de solicitantă, care te împinge să îți depășești multe limite. Bravo, Cătălin, ai făcut-o și pe asta! Ești și piramida din Tikal acum”, a fost mesajul transmis de Sorin Bontea, după eliminarea lui Scărlătescu de la America Express.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.