Iuliana Beregoi și-a luat propria casă la 18 ani, în România și este profund recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase care i se întâmplă. Tânăra a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum și a transmis un mesaj de mulțumire în mediul online în dreptul unor imagini cu locuința sa.

Iuliana Beregoi, recunoscătoare pentru casa pe care și-a luat-o

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai iubite artiste de tinerii din România și nu numai. Pe lângă faptul că are extrem de mulți urmăritori în mediul online, artista strânge și sute de persoane la concertele sale, care vin să i vadă, să o asculte, dar și să cânte odată cu ea. Cântăreața și-a început cariera, încă de pe vremea când era doar un copil și nu a visat niciodată să ajungă atât de departe pe cât este acum și nici să facă atât de mulți bani, încât să își permită să își cumpere popria sa casă, în România.

Artista este foarte apropiată de fanii ei, care știu totul despre ea de pe rețelele sociale, unde și-a expus mereu viața personală. Unii oameni au criticat-o dur, alții s-au bucurat pentru faptul că au primit mult conținut din partea ei, în timp ce o parte dintre ei nu i-au dat nici cea mai mică importanță.

În tot acest timp, Iuliana Beregoi a muncit din greu, și-a strâns bani și și-a cumpărat casa visurilor sale, iar imediat după ce lucrurile au fost puse cap la cap, a postat câteva imagini și pe rețelele sociale, dar și un mesaj de mulțumire pentru cei care îi sunt alături încă de la începuturile sale, fiind mândră de tot ceea ce a reușit să facă, având în vedere că are doar 18 ani.


”Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o sa-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipă de management. Vă iubesc!”, a transmis Iuliana Beregoi pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.