Anca Serea le-a dat un sfat prețios mamelor din întreaga lume, pentru că sunt multe lucruri pe care ea consideră că femeile le uită, după ce aduc pe lume un copil. Mai mult de atât, ea le-a zis cum a reușit să se pună mereu pe primul loc, deși familia sa este una numeroasă, iar fiecare membru în parte are nevoi și probleme.

Ce sfat le-a dat Anca Serea mamelor

Anca Serea este o femeie împlinită și fericită, dar și fericită în ciuda faptului că viața este una foarte ocupată și agitată din moment ce are șase copii de care trebuie să aibă grijă și care deși cresc văzând cu ochii, au nevoie de atenție și de ajutor din partea mamei lor. Partenera de viață a lui Adi Sînă a încercat mereu să păstreze un echilibru între viața de familie și carieră, iar în acest scop le-a dat un sfat femeilor care au devenit mame sau care și-au propus să aducă pe lume un copil, în viitorul apropiat.

Având în vedere că a devenit mamă de mai multe ori, Anca Serea este un model pentru femeile care o urmăresc în mediul online. Vedeta a decis să le transmită acestora, deși pentru unele poate părea egoist, să se pună pe ele pe primul loc, ci nu se gândească la cei mici prima dată, deși instinctul de mamă le-ar putea duce destul de simplu în direcția aia.

A ținut să discute despre toate aceste lucruri, în ciuda faptului că ar putea fi criticată pentru spusele sale, în ideea că și copiii au nevoie de mame puternice, sănătoase, liniștite, dar mai ales echilibrate din toate punctele de vedere, pentru a avea grijă așa cum trebuie de ei. Anca Serea crede că este foarte important să se păstreze un echilibru mai ales din punct de vedere emoțional, pentru că dacă mamele nu sunt bine, nici copiii lor nu vor fi.


„Sfatul meu este, chiar dacă sună egoist, mai ales pentru, noi, mamele, să ne punem întotdeauna pe primul loc. Știu că, copii sunt, dar copiii au nevoie de mame sănătoase, puternice, liniștite și echilibrate din toate punctele de vedere. Când spun echilibrate, mai ales emoțional, pentru că dacă noi suntem jos, nici ei nu sunt foarte bine, pentru că nu putem să ne ocupăm de ei, dragii de ei, și cam asta e, nu cred că există o rețetă general valabilă”, a declarat Anca Serea, la Antena Stars.

Citeste si:
Anca Serea, declarații despre felul în care a ales să își educe...
Anca Serea, declarații despre...


Deși în trecut nu se întâmpla asta, acum vedeta se pune mereu pe primul loc, iar un lucru pe care în trecut nu îl făcea și de la care acum nu se mai abate este să doarmă, pur și simplu.

„Dar eu am învățat să mai am grijă și de mine, pentru că eu nu eram o prioritate în viața mea, asta e clar, pentru că nu simțeam, nu că nu știam ce trebuie să fac pentru asta, dar acum mă leg de aspectul acesta al somnului pentru că am fost foarte vitregită de el, de-a lungul anilor, încă din copilărie, de timp. Eu eram și sunt o persoană care sunt activă noaptea și mai puțin ziua, adică fix pe invers”, a mai spus ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.