Mulți s-au întrebat ce anume ar alege Puya dintre bani și timpul petrecut alături de familia lui, iar fostul concurent de la America Express nu și-a ținut prea mult fanii pe jar și le-a povestit acestora ce contează cu adevărat pemtru el, mai ales că s-a schimbat destul de mult în ultimii ani.

Puya alege banii sau familia?

Odată cu participarea sa la America Express alături de frumoasa lui parteneră de viață, Melinda, despre Puya au început să se pună tot felul de întrebări care mai de care mai interesante. Unii nu au vrut să afle detalii despre carieră sau despre planurile de viitor pe care le are și nici ce anume vor face ei cu sumele mari bani câștigate de pe urma plecării lor în concursul de la Antena 1, unde și-au făcut amintiri frumoase, ci au vrut să știe clar ce ar alege artistul dintre bani și familie.

Dacă ar fi primit această întrebare în urmă cu câțiva ani, pe vremea când era doar „un băiat de cartier”, cel mai probabil răspunsul lui ar fi fost unul cu totul și cu totul diferit față de cel pe care l-a oferit în cadrul celei mai recente emisiuni online în care a fost invitat. Fostul concurent de la America Express a recunoscut că nu vrea decât să aibă timp pentru a-l petrece împreună cu familia lui, chiar dacă asta ar însemna să stea împreună fără a face absolut nimic.

Mai apoi, Puya a precizat că, din punctul lui de vedere, viața nu se măsoară nicidecum în bani, ci în timpul petrecut cu cei dragi, timpul care s-a dus sau cel care a mai rămas. În plus, raperul a ținut să afirme faptul că este aceeași groapă pentru milionari ca și pentru cei care găsesc cu greu ceva de a pune pe masă.

”Sunt mulțumit cu timpul pe care îl am acum. Dacă vor ei să fie milionari, n-au decât, treaba lor. Eu vreau să am timp să stau și cu familia, să stau și să nu fac nimic. Să mai fac un grătar, să mai stau cu prietenii. Poți să zici că sunt leneș. Nu sunt leneș, eu cred că viața se măsoară în timp, nu în bani. E aceeași groapă și pentru milionari”, a declarat Puya, în cadrul unei emisiuni online, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.