Când face nunta Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de iubire pe care nu au ținut-o departe de ochii lumii deloc. Îndrăgostiții se afișează foarte des împreună, iar din cea mai recentă vacanță în care au plecat amândoi au postat zeci de imagini atât cu ei, cât și cu locurile frumoase pe care le-au vizitat și de care s-au bucurat din tot sufletul lor.

Deși le-au bucurat privirile oamenilor cu tot felul de imagini din locurile pe care le-au vizitat, nimic nu s-a comparat cu vestea pe care le-a dat-o artista tuturor fanilor ei, pe contul oficial de Instagram. Ei bine, Maria Constantin se pregătește să îmbrace pentru a doua oară în viața sa rochia de mireasă, iar marele eveniment va avea loc pe data de 4 august, anul acesta. Este nerăbdătoare să vină ziua cea mare, mai ales că a știut încă de la începutul relației că el este cel alături de care vrea să trăiască mereu.


„Pregătiri pentru nuntă! 4 august 2023!”, a scris Maria Constantin la Story.

Maria Constantin este o femeie care știe ce vrea, indiferent despre ce ar fi vorba, iar ziua nunții nu face o excepție de la regulă. Cântăreața știe și cum va arăta rochia pe care o va purta în ziua în care va păși în fața altarului alături de partenerul ei de viață, Maria Constantin. A ales un model simplu, care să se potrivească de minune mai ales pentru petrecerea în aer liber de care se vor bucura mirii și invitații lor. Așa cum a făcut de fiecare dată, cel mai probabil, își va ține fanii la curent cu tot ceea ce se va întâmpla pe parcurs, legat de pregătirile pentru una dintre cele mai importante zile din viața sa.


”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a declarat Maria Constantin, pentru SpyNew.ro.