Alina Eremia are probleme de sănătate, iar de curând le-a vorbit și fanilor din mediul online despre acestea, fiind foarte supărată că este nevoită să treacă prin asemenea situație, pe care nici măcar nu poate rezolva prea curând. Ce a declarat cântăreața!

Alina Eremia, despre problemele sale de sănătate

Alina Eremia este genul acela de femeie pe care fanii o văd mai mereu cu zâmbetul pe buze. Indiferent de cât de greu i-ar fi, artista încearcă să rămână o persoană puternică, pe care nu o doboară problemele, doar că sunt zile precum aceasta, în care simte că a ajuns la capătul puterilor. Vedeta a întâmpinat mai multe probleme, iar despre asta a ținut în mod special să discute cu fanii ei, direct pe contul său de Instagram, unde încearcă să fie activă cât mai des cu putință, fiind conștientă de cât de important este lucrul acesta pentru admiratorii ei.

Cu toate acestea, informațiile pe care le-a dat despre starea ei de sănătate, de astăzi, nu au fost tocmai unele care să le aducă acestora zâmbetul pe buze. Artista a început prin a le transmite faptul că durerea de măsea este cea mai rea și nu se poate compara cu absolut nimic. Este ceva insuportabil ceea ce simte, mai ales că este vorba despre molarul de minte care nu îi mai dă pace. Mai în glumă, mai în serios, Alina Eremia a mărturisit că se bucură pentru faptul că i-a venit mintea la cap, dar nu a înțeles de ce trebuie să o și doară.

„Durerea de dinți nu poate fi comparată cu nimic. E insuportabilă, mai ales când e vorba de molarul de minte, care, ce credeți? Mă jenează în ultimul hal. Eu mă bucur că mi-a venit mintea la cap, dar de ce trebuie să doară? Încerc să ignor, dar e foarte greu să ignor. Am fost acum la stomatolog și momentan, nu pot să fac extracția, pentru că nu se extrage la cald, adică când pulsează, dar în curând, va trebui să fac acest lucru”, a povestit Alina Eremia, la Story.

Sinceră din fire, cântăreața a mai vorbit cu fanii ei și despre operațiile estetice. Ea nu a apelat niciodată la intervențiile chirurgicale, dar asta nu înseamnă că nu este de acorc cu cele care decid că au nevoie de ele, mai ales dacă le ajută să se simtă mai bine în pielea lor.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.