Cutremurele care au avut loc în Turcia, de pe urma cărora au murit sute de persoane, iar alte zeci de mii au fost rănite sau date dispărute, au îndurerat o lume întreagă. Mai multe vedete de la noi nu au putut sta cu mâinile în sân, ci au luat atitudine în acest sens, ajutând fiecare cum a dorit.

Alexandra Stan a sărit în ajutorul turcilor afectați de cutremure

Situația din Turcia cu care oamenii se confruntă din cauza cutremurelor care au distrus totul în calea lor a afectat-o și pe Alexandra Stan. Cunoscuta artistă a declarat că imaginile respective au cutremurat-o și că este foarte trist tot ceea ce se petrece acum, acolo. În urmă cu doar o săptămână, blondina s-a întors din Istanbul locul în care se simte ca acasă, unde și-a făcut o mulțime de prieteni, unde are fani și o întreagă comunitate care trece prin clipe de coșmar.

Unii și-au pierdut familia, alții locuințele și absolut tot ceea ce aveau, iar aceste situații nu au cum să o lase indiferentă pe Alexandra Stan, care încearcă să le ofere sprijin atât cât poate ea în această direcție. Artista a făcut și câteva postări pe Instagram, unde a oferit mai multe detalii despre cum fiecare om care o urmărește se poate implica, iar ulterior dona. Ba chiar, i-a rugat pe aceștia să ofere in puținul lor, să fie solidari și să sprijine persoanele afectate pentru care nu este deloc ușor.

„Este foarte trist ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt imagini care te zdruncină. Chiar acum o săptămână m-am întors și eu din Istanbul, unde mă simt ca acasă. Am mulți prieteni, fani acolo și sunt alături de întreaga comunitate care trece prin momente extrem de dificile. Am postat pe Instagram mai multe detalii despre cum ne putem implica și noi, cum putem dona. Vă rog să faceți asta. Să fim solidari, alături de cei afectați. Imaginile pe care le-am văzut sunt din filmele de groază. Pare ireal totul, dar, din păcate, este o realitate extrem de dureroasă”, a declarat Alexandra Stan, pentru cei de la fanatik.ro.

Alexandra Stan nu este singura vedetă care încearcă să ajute victimele cutremurelor din Turcia. Otilia Bilionera, de exemplu, face tot ceea ce ține de ea în acest sens, mai ales că este atașată foarte mult de țară, are des concerte acolo și se simte la rândul ei ca acasă, având în vedere că iubitul ei locuiește acolo. Din fericire, zona respectivă nu a fost afectată de seisme, iar acesta este în afara oricărui pericol.

Citeste si:
Cutremur în Maroc. Ce mecanism tectonic a provocat seismul de 6,8...
Cutremur în Maroc. Ce...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.