Theo Rose și-a pozat burtica de gravidă, iar mai apoi a postat o imagine pe Instagram, unde este urmărită de mii de oameni care s-au bucurat să vadă imaginea, mai ales că este pentru prima dată când partenera de viață a lui Anghel Damian face publică o astfel de fotografie.

Theo Rose, imagine cu burtica de gravidă

Fericire mare pentru Theo Rose. Vedeta este însărcinată în cinci luni, iar undeva pe la jumătatea iunie, își va strânge pentru prima dată în brațe copilul. De curând a fost invitată chiar și în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV și a vorbit despre evoluția sarcinii sale, despre schimbările care au avut loc în viața sa, dar și de fricile pe care le are în ceea ce privește primii ani de viață ai copilului său și al lui Anghel Damiam.

Cântăreața se teme de faptul că nu va fi o mamă bună, că nu se va ridica la nivelul așteptărilor sau că micuțul ei nu va avea ce să învețe de la ea. Mai mult de atât, vedeta a ținut să precizeze că vrea să se ocupe în continuare de cariera sa și să muncească, așa cum o face și acum, deși este conștientă de faptul că va avea nevoie de ajutor din partea părinților lor în acest sens.

Sursa foto (c): Theo Rose/Insta Story

Oricât de ocupată ar fi în viața de zi cu zi, Theo Rose își face mereu timp pentru a sta de vorbă cu fanii ei din mediul online, iar de curând le-a transmis acestora că îi place foarte mult cum arată gravidă față de cum arăta înainte, deoarece are formele pe care nu le-a avut niciodată și pe care și le-a dorit. Mai mult de atât, cântăreața și-a lăsat burtica de gravidă la vedere, iar fanii ei s-au bucurat enorm, că a simțit nevoia să împărtășească acel moment cu ei, iar reacțiile lor au fost pe măsură. Aceștia speră că îi va mai surprinde cu astfel de imagini și de acum înainte.

„Vă spun sincer și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Mi-am luat și eu ca toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră și când mă mai schimb mai fac câte o poză. Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta. Săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, le-a zis Theo Rose fanilor de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.